Der er stadig intelligent liv på venstrefløjen i DK

Der er åbenbart stadig nogen på venstrefløjen i Danmark der formår at tænke klart, også selvom det ikke passer med politisk korrekthed.

Informations leder 25/3/08 ‘Bedrevidende mænd’ har et nuanceret forhold til begrebet prostitution. Avisen følger ikke rutinemæssigt den feministiske dæmonisering af den mandlige seksualitet med der til hørende placering af kvindekønnet i offer-rolle.

Som nogen af os har erkendt for længe siden, så eksisterer der mange former for prostitution. Der findes tydeligvis mennesker i branchen som udnyttes og lever under dårlige forhold, hvilket også er tilfældet inden for andre brancher. Men det er åbenlyst, at der også eksisterer mange prostituerede som har truffet et frit valg om at leve af at sælge seksuelle ydelser.

Informations leder signalerer, at man stadig kan tilhøre venstrefløjen i Danmark, uden at man ubetinget af den grund behøver at støtter op om den ekstreme misandriske universitetsfeministiske ideologi: mænd er som kønsklasse undertrykkere, mandlig (hetero)seksualitet er kvindeundertrykkende (en patriarkalsk social konstruktion) og kvindekønnet skal beskyttes gennem statsforbud mod visse seksuelle praksisser – forbud der komme forbavsende tæt på tidligere tiders religiøse sexforbud i Europa.

Reklamer

Tags:

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: