Snarligt EU-forbud mod at kvinder bærer kjoler?

Berlingske Tidende refererer fra EU: “Parlament sletter ‘mand’ fra ordbogen Ikke flere statsmænd i EU-parlamentet, der kønsneutraliserer sit officielle sprog til kamp for ligestillingen.”

EUs forsøg på at ophæve kønsforskellen kører stadig derud af, men eksemplet vedrører kun kontrol på sprogniveau. Ideologien bag EUs Gendermainstreaming er baseret på et lukket konstruktivistisk kønssyn: at kønsforskel blot er en tilfældig kulturel konstruktion og den burde ikke eksistere i idealsamfundet, hvor alle mennesker er ligestillet. At EUs højtbetalte bureaukrater så tilhører en særlig Ligestillet superkategori, er så et paradoks, der viser noget om, hvordan vidensklasserne i dag legitimerer deres egne privilegier ved at anvende  marxistisk teori eller tidligere tideres socialistiske idealer. Men i en kotekst, hvor det bliver decideret politisk absurd. Men ikke absurd for vidensklasserne, de får mulighed for at tilrage sig store gager baseret på skatteindkrævninger.

Når EU er gået så Orwellsk vidt, at de på baggrund af et lukket konstruktivistisk kønssyn, vil forhindre det forkerte sprog, så må det også have konsekvenser for andre domæer. Hvis ord er så farlige, fordi de producerer kønsforskel, så må det logisk set gælde, at kønsforskelle også bliver konstitueret gennem materielle praksisser. Derfor må vi snart forvente, at der kommer konkrete tiltag som skal ‘kønsneutralisere’ EU borgernes materielle praksisser. De er vel mindst lige så farlige som ord. Og hvad er da mere oplagt end beklædningsformer?

Hvornår mon EU laver dekreter der gør det forbudt for dets subjekter, at anvende kønnet beklædning? Det kommer sikkert først i EU Parlamentet, at arbejdsuniformen skal være kønsneutral.

Ligger der en fremtidig politisk korrekt udvikling for modeindustrien her: økologisk beklædning renset for kønsforskel? Er tiden snart moden til en EU standardiseret Mao-uniform? Det kunne blive en ny form for politisk korrekt slørdragt, ikke som i religionen,hvor kvindernes overflade gemmes væk, men derimod en ikke-kønnet slørdragt, hvor mænd og kvinders symbolske forskelle udjævnes.

All fashion professonals be aware.

P.s. Mon det som sædvanligt kun bliver de ord, der skønnes at være imod ‘kvindekønsklassens frigørelse’, som skal udrenses i EU? Vil det også komme til at hedde ‘bagkvinder’ i fremtiden i stedet for ‘bagmænd’?

Eksempel fra Jyllandsposten: “Men de kvindelige bagmænd er utroligt svære at identificere…”

Jeg har her min tvivl, for som det typisk er tilfældet, så opererer mainstream feminismen med patriarkat-teser: hvide, vestlige, heteroseksuelle mænd er krænkere og alle kvinder og ikke-vestlige kulturer er ofre. Det er utroligt at forskere og journalister kan sove så meget i timen: bunden af vores samfund har næppe været kvindelig.

Reklamer

Tags:

2 kommentarer to “Snarligt EU-forbud mod at kvinder bærer kjoler?”

  1. Daniel B Says:

    Det er udtryk for magisk tænkning. Man tror, at ordene skaber virkeligheden. Hvis man kalder det talsperson, kommer der på magisk vis flere kvindelige talspersoner. Men sagen er, at ligegyldigt om det hedder det ene eller det andet, så har et ord kun den betydning folk tillægger det. Hvis kotymen er at talspersoner er mænd, så vil man vedblive, at vælge mænd til opgaven, uanset om det hedder talsperson eller talsmand.

    Det er utroligt latterligt.

  2. kammeraten Says:

    God postering, men der er ikke nogen marxistisk, endsige socialistisk tænkning hos disse EU-bureaukrater eller andre egne af det maskineri som unionen udgør.
    EU er styret af lobbyister, lukkede loger indenfor industrien, reaktionære embedsmænd og har deciderede nyliberale dagsordner som selve sine grundlove – kapitalens og arbejdskraftens frie bevægelighed over grænsen, og harmoniserer markedet efter markedselitens interesser. Der er ikke for fem øre socialisme i den svinestald.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: